ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Γενέθλιο Πασχαλινό Μενού» από τον Executive Chef Αστέριο Κουστούδη για την Μέριμνα!

«Γενέθλιο Πασχαλινό Μενού» την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, ώρα: 18:00, από τον Αστέριο Κουστούδη, Executive Chef των Ξενοδοχείων ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ & KING GEORGE! Μαγειρεύουμε με αγάπη & Δωρίζουμε στη ΜΕΡΙΜΝΑ!

 

Η OsteoStrong Greece, σε συνεργασία με τον πολυβραβευμένο σεφ Αστέριο Κουστούδη εύχεται στη ΜΕΡΙΜΝΑ για τα γενέθλια των είκοσι έξι χρόνων της με «δώρο» ένα εξαιρετικό webinar μαγειρικής με συνταγές για το βράδυ της Ανάστασης ή την ημέρα του Πάσχα. Προσκαλεί, παράλληλα, τον κόσμο, αν επιθυμεί, να γίνει και αυτός κομμάτι του γενέθλιου παζλ παρακολουθώντας το webinar με μία ελάχιστη ΔΩΡΕΑ 5 ευρώ υπέρ των σκοπών της Μέριμνα.

Δείτε το fb event εδώ…

Φέτος, προσφέρουμε ακόμη περισσότερη αγάπη ως «μυστικό συστατικό» στη μαγειρική μας, συμβάλλοντας στο πολύχρωμο γενέθλιο παζλ ευχών και δράσεων για τα 26 χρόνια προσφοράς της «Μέριμνας». Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 26 χρόνια, με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους.

Την πρόσκληση για το «Γενέθλιο Πασχαλινό Μενού» θα επικοινωνήσουν οι εξαιρετικές Roomies Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού!

Ελάτε να γίνουμε μαζί ένα κομμάτι του γενέθλιου παζλ της Μέριμνας.

Σας περιμένουμε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Ειρήνη Γκιουλάκου
Email: fundraising@merimna.org.gr

Δείτε το fb event εδώ…

 

Λίγα λόγια για την OsteoStrong Greece

Η OsteoStrong Greece, το ελληνικό μέλος της παγκόσμιας οικογένειας της OsteoStrong με 145 κέντρα σε όλο τον κόσμο, προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα της οστικής υγείας. Με επίκεντρο την καινοτομία του μοναδικού συστήματος οστεογονικής φόρτισης SPECTRUM, με πατενταρισμένη τεχνολογία στις Η.Π.Α., εστιάζει στα θέματα μυοσκελετικής φύσεως και δίνει ασφαλείς θεραπευτικές λύσεις, χωρίς φάρμακα και παρενέργειες, σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης που πάσχουν από οστεοπενία, οστεοπόρωση, μυοσκελετικούς πόνους και πόνους αρθρώσεων, κακή στάση σώματος και ισορροπία. Οι συνεδρίες της OsteoStrong γίνονται μία φορά την εβδομάδα και διαρκούν μόνο 10 λεπτά, διάστημα επαρκές και ικανό για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού των οστών μέσω της φυσικής διαδικασίας της οστεογονικής φόρτισης.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *