ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Το «2ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού» έρχεται και πάλι στο Ηράκλειο!

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5» σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ  Ξεχασμένου Παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, από τις 10:00 έως τις 20:00, με δωρεάν είσοδο, στον Καράβολα Ηρακλείου, στην προτομή του Γιούρι Γκαγκάριν!

 

Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν! Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι μας φίλοι θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια! Κουτσό, τσουβαλοδρομίες, Jenga, λίμπο, τυφλόμυγα, πεντόβολα, σβούρες, κρεμάλα, εργαστήρια με πηλό, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Παράλληλα, όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Smilers, τους ήρωες για όλα τα παιδιά: τον Smile Boy και την Smile Girl, να ενημερωθούν για τις super δυνάμεις τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να γίνουν και αυτά ήρωες με την απόκτηση της Super Smile Ταυτότητας!

Χαμόγελο του Παιδιού

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν κατασκευές φτιαγμένες από τους εθελοντές του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου καθώς και είδη του οργανισμού και να ενισχύσουν το δύσκολο έργο του.

Στο χώρο του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν καφέ, σουβλάκι, ποπ κορν, παγωτά, λιχουδιές, και πολλά κεράσματα!

Το 2ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού είναι αφιερωμένο στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις δράσεις που πραγματοποιεί για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας, καθημερινά, πανελλαδικά, παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών του.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Επισκεφτείτε το event του Φεστιβάλ στο Facebook: https://www.facebook.com/events/484019559003474/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *