ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φεστιβάλ τέχνης και χειροτεχνίας από δημιουργούς με αναπηρία στο Myrtillo!

Το Myrtillo Cafe σε συνεργασία με την Action Synergy διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ τέχνης και χειροτεχνίας από δημιουργούς με αναπηρία και σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή.

 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 & το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Μύρτιλλου. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει χώρους με πάγκους όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρουσιάσουν, να εκθέσουν και να διαθέσουν προς πώληση τις δημιουργίες τους. Οι δημιουργίες αυτές μπορεί να είναι εικαστικές ή γλυπτικες, κατασκευές, χειροτεχνίες ή γαστρονομικές.

Επίσης θα περιλαμβάνει παραστασεις παραστατικών τέχνων και σεμινάρια όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να παρουσιάσουν δείγμα της δουλειάς τους ή/και της μεθόδου τους (Χορός, Θέατρο, Τραγούδι, Αφήγηση, τσίρκο κλπ)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 28 Αυγούστου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/

Στην συνέχεια, η καλλιτεχνική μας επιτροπή, η οποία θα ανακοινωθεί σε 10 ημέρες, θα εξετάσει τις αιτήσεις και θα επικοινωνήσει μαζί σας μέχρι 2 Σεπτεμβρίου. Ανεξάρτητα από την συμμετοχή σας στο φεστιβάλ, όλοι όσοι θα κάνετε αίτηση θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στα καλλιτεχνικά δρώμενα του Μύρτιλλου για τη σεζόν 2022-2023.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: https://www.facebook.com/Myrtillo/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *