ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Εργαστήρια ΣΜουΘ 2021-2022 | Παραστατικές Τέχνες: Από την σύνθεση στην συνδημιουργία!

Για όσους επιθυμούν να εκφραστούν μέσα από τις σύγχρονες παραστατικές τέχνες, τα δημιουργικά εργαστήρια του ΣΜουΘ αποτελούν πάντοτε μια ευκαιρία συνάντησης και δημιουργίας στο πλαίσιο μιας ομάδας.

 

Έναρξη εργαστηρίων Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021

Τα εργαστήρια συνδυάζουν την αυθόρμητη έκφραση με την τεχνική και την πρόκληση της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου σκηνικού έργου με μια σύγχρονη, συμπεριληπτική σκηνική γλώσσα.

Την προηγούμενη εκπαιδευτική χρονιά, οι ομάδες των εργαστηρίων πειραματίστηκαν με το διάλογο της οθόνης και του φακού με τις παραστατικές τέχνες. Αξιοποιώντας αυτή την πολύτιμη εμπειρία, φέτος κάνουμε ακόμα ένα βήμα, θέτοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός πρωτότυπου συνθετικού έργου που θα δημιουργηθεί παράλληλα με την πειραματική, ερευνητική εμπειρία των εργαστηρίων και θα συγκεντρώνει τις ιδέες και τις αναζητήσεις όλων των μελών των ομάδων μας.

Το εργαστήρια απευθύνονται σε νέους (15 ετών και άνω) με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη σκηνή, που θέλουν να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να λάβουν μέρος σε παραστάσεις αλλά και σε εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δράσεις, και να ταξιδέψουν με όχημα την τέχνη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα εργαστήρια του φετινού εκπαιδευτικού κύκλου 2021-2022 είναι τα εξής:

  • Eργαστήρι Υποκριτικής
  • Eργαστήρι Χορού
  • Eργαστήρι Δημιουργικής γραφής
  • Εργαστήρι Αφηγηματικής Φωτογραφίας

Εκπαιδευτές: Κώστας Λαμπρούλης, Δέσποινα Μπουνίτση, Φίλιππος Ζούκας, Θανάσης Σαλιαμπούχος, Αθηνά Μανώλη, Γιάννης Χατζηαντωνίου, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Γιαννώτας.

Τα εργαστήρια, για ακόμα ένα χρόνο, θα γίνονται στο κεντρικό κτίριο του Μύλου Παππά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για τον COVID-19.

Η είσοδος στο χώρο γίνεται με την επίδειξη ενός από τα παρακάτω:
– Πιστοποιητικό εμβολιασμού
– Πιστοποιητικό νόσησης από Covid-19
– Βεβαίωση αρνητικού PCR test 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική!

Απαραίτητη η συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής στην online φόρμα:
https://smouth.com/el/epikoinonia/

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6943 956171

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *