ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρευνα για τον Αυτισμό στην Ελλάδα

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος σε μία έρευνα για τις εμπειρίες των γονέων σχετικά με την διαδικασία διάγνωσης αυτισμού του παιδιού τους στην Ελλάδα.  

Αυτή η έρευνα είναι για γονείς Αυτιστικών παιδιών, ηλικίας έως και 18 ετών που έχουν λάβει διάγνωση αυτισμού τα τελευταία 10 χρόνια και μένουν στην Ελλάδα.  

Η έρευνα πραγματοποιείται ανώνυμα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να:

  • Είναι γονείς αυτιστικού παιδιού ηλικίας έως και 18 ετών
  • Έχουν λάβει διάγνωση αυτισμού για το παιδί τους τα τελευταία 10 χρόνια
  • Μένουν στην Ελλάδα

Η διάρκεια της έρευνας είναι μόνο 15 λεπτά.

Μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις εδώ…

Η έρευνα θα διευθύνεται από την Δέσποινα Παπάζογλου που είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου (University College London), στο Ινστιτούτο της Εκπαίδευσης (Institute of Education). Η Δέσποινα εποπτεύεται από την καθηγήτρια Δρ. Laura Crane, διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας στον Αυτισμό και την Εκπαίδευση (CRAE) με έδρα το Λονδίνο.
Ελπίζουμε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για να μας βοηθήσουν να ενημερώσουμε εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες υγείας σχετικά με τις εμπειρίες των γονέων κατά την διαδικασία διάγνωσης αυτισμού του παιδιού τους και τις ανάγκες υποστήριξης τους με σκοπό την βελτίωση της διαγνωστικής και μετα-διαγνωστικής διαδικασίας.

Τα αποτελέσματα θα γραφούν στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας και ελπίζουμε να δημοσιευτούν ευρύτερα σε κάποιο ακαδημαϊκό περιοδικό.

Μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις εδώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *