ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επανεκκίνηση χαράς και αλληλεγγύης για τους Δρομείς Ελπίδας!

Οι Δρομείς Ελπίδας γιορτάζουν την δρομική τους επανεκκίνηση με δράσεις ανά την Ελλάδα πλαισιωμένοι απο τις αντίστοιχες “κεραίες” τους. Από την Τρίτη 13/07, οι Δρομείς Ελπίδας της όμορφης Σύρου, πραγματοποιούν προπονήσεις δίπλα στη θάλασσα και στις πλατείες του νησιού, με πιλότους την Βαναλία και τον Κωνσταντίνο μας!

 

Μια εμπειρία μοναδική, γεμάτη έντονα συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού που εισπράττουν όλοι όσοι τρέχουν με τα παιδιά, αλλά και όσοι Συριανοί βρέθηκαν στο διάβα της. Η ομάδα της Σύρου ήδη μετρά 20 μέλη, άτομα γεμάτα αισιοδοξία και αστείρευτη ενέργεια τα οποία δηλώνουν ότι θα είναι παρόντες σε κάθε αγώνα που θα προωθεί την αλληλοαποδοχή και το χωρίς όρους δικαίωμα στην ζωή!

Στην πρωτοπόρα Σύρο, όλοι εμείς οι Δρομείς Ελπίδας, οι κύλινδροι και οι πιλότοι μας, προάγουμε την ισότιμη συμμετοχή των παιδιών με αναπηρία στην χαρά της ζωής, υπηρετώντας την ανάγκη της κοινωνίας για έναν κόσμο πιο χαρούμενο, δίκαιο και αλληλέγγυο!

Ποιοί είναι οι Δρομείς Ελπίδας…

Συμμετέχουμε σε αγώνες τρεξίματος, “τρέχουμε” τα παιδιά, διανύουμε αποστάσεις με το ειδικό αμαξίδιο, την joellete, φτάνοντας στην γραμμή τερματισμού, μοιραζόμαστε συναισθήματα χαράς, βλέποντας τα μάτια των “πιλότων” μας να λάμπουν.

Είμαστε Γονείς, είμαστε Δρομείς, είμαστε ομάδα, είμαστε φίλοι, είμαστε απλοί άνθρωποι με ένα κοινό όραμα, να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελάνε. Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να περάσει την γραμμή τερματισμού με τα παιδιά και να χαρίσει χαρά, χαμόγελο, δύναμη, αγάπη και αισιοδοξία. Ο καθένας έχει την ευκαιρία μέσα από τους Δρομείς Ελπίδας να προσφέρει, να τρέξει, να γίνει “κύλινδρος” αγάπης. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει το δικαίωμα σε κάθε θετική έκφραση ζωής, να επικοινωνήσει με τα παιδιά και να τους “δείξει” ότι δεν υπάρχουν όρια στην χαρά και το χαμόγελο τους.

Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία, να “φορτώσετε” με χαμόγελα τα παιδιά, να είστε ο επόμενος κάλος “αγώνας” τους, να συμμετέχετε σε μια από τις επόμενες χαρούμενες στιγμές τους.

Μάθετε περισσότερα εδώ…

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *