ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα ευρώ για τα «πόδια» του Σταύρου…

Έχει ξεκινήσει η εκστρατεία: «1 ευρώ για τα “πόδια” του Σταύρου», με σκοπό να αγοραστεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τον Σταύρο που θα τον εξυπηρετήσει στις ανάγκες του και θα τον επανεντάξει στο κοινωνικό σύνολο.

 

Ο συνεργάτης του nevronas.gr Νικόλας Τζαβάρας – Δημοσιογράφος ανάρτησε σχετικά:

Ο φίλος μου ο Σταύρος είναι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου και διαμένει στα Κάτω Πατήσια σ’ ένα σπίτι με άλλους δύο φίλους του, επίσης χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου.

Ο Σταύρος είναι ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος, πρόσχαρος, ευφυής, μέχρι πρότινος οδηγούσε και ένα ειδικά διαμορφωμένο για τις δεξιότητές του όχημα, έβγαινε έξω, έκανε τις βόλτες, τα ψώνια, τις δουλειές του.

Το αμαξίδιο που χρησιμοποιεί –εδώ και καιρό- έχει φθαρεί από τη χρήση, τα αλουμίνια έχουν στραβώσει και τα λάστιχα σχεδόν έχουν καταστραφεί, με αποτέλεσμα ο Σταύρος να περιορίζεται στο σπίτι του.
Η αγορά ενός νέου αμαξιδίου ελαφρού τύπου (σπορ) είναι επιβεβλημένη. Το επίδομα της πρόνοιας που λαμβάνει του φτάνει ίσα ίσα για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

Μαζί με τους φίλους μας, έχουμε ξεκινήσει την εκστρατεία: «1 ευρώ για τα “πόδια” του Σταύρου», με σκοπό να αγοράσουμε το αμαξίδιο (βλέπε εικόνα) που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Σταύρου και θα τον επανεντάξει στο κοινωνικό σύνολο, για να μπορέσει και πάλι να κάνει τις τσάρκες του, να επισκεφτεί τους φίλους του και να χαρεί μια ποιοτικότερη κατάσταση.

Με 1 ευρώ στους λογαριασμούς του Σταύρου, μπορούμε να μαζέψουμε το ποσό που απαιτείται και να γίνουμε εμείς τα «πόδια» που θα στηρίξουνε τον γίγαντά μας.

Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR9601101340000013462893713
Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR91 0171 0310 0060 3101 0134 832
Δικαιούχος ΔΕΛΗΓΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *