ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έμπρακτη στήριξη αυτιστικών αθλητών από την ΑΜΚΕ Race For Autism!

Με απόφαση της προέδρου της Άδας Σταματάτου, η ΑΜΚΕ Race For Autism Gr θα στηρίξει έμπρακτα δύο αυτιστικούς αθλητές και τις οικογένειές τους, καλύπτοντας τα έξοδά τους για τη συμμετοχή τους στον αγώνα Spetses Mini Marathon.

Οι σχετικές αναρτήσεις της Race For Autism Gr:

Νίκος Γιαννακουλάκος

Ο Νίκος Γιαννακουλάκος στο φάσμα του αυτισμού αθλητής του Ιωνικού Νικαίας ΑμεΑ θα συμμετέχει στο φετινό Spetses mini Marathon 2023 στον αγώνα δρόμου 5k και στο κολυμβητικό αγώνα 1,5k.

Ο Νικόλας έχει στο βιογραφικό του πολλά μετάλλια σε κολυμβητικούς αγώνες και Πανελλήνιες διακρίσεις στην κατηγορία S14 στα 50/100/200/400 ελεύθερο και 100 πεταλούδα.
Θα στηρίξουμε τον Νίκο καλύπτοντας όλα τα έξοδα του.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και με την ευχή να ενταχθεί σε ομάδα που θα τον βοηθήσει χορηγικά να συμμετέχει και σε μελλοντικούς αγώνες.

Πάνω από 1.000 χαμόγελα στον συμπεριληπτικό αγώνα Race For Autism Gr!

Πάνω από 1.000 χαμόγελα στον συμπεριληπτικό αγώνα Race For Autism Gr!

Λάμπρος Γιαννακόπουλος

Απομένουν 18 μέρες έως το Spetses mini Marathon του 2023.
Έχουμε τη χαρά να στηρίξουμε τον Λάμπρο Γιαννακόπουλο στην πρώτη του εμφάνιση στα πέντε χιλιόμετρα αγώνα δρόμου στις Σπέτσες.
Όλα τα έξοδα της οικογένειας θα καλύψει η ΑΜΚΕ Race For Autism Gr.
Ο Λάμπρος είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος δρομέας στο φάσμα του αυτισμού που στον αγώνα μας στη Βουλιαγμένη έκανε 21:35’ σε μια δύσκολη διαδρομή.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με την ευχή να του δoθεί και η ευκαιρία να ενταχθεί σε ομάδα με χορηγούς υποστήριξης στο μέλλον.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: Race For Autism Gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *