ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ελένη Καραντανά – Αναπτυξιακός Παιδίατρος

Γεννήθηκα στην Αθήνα και αποφοίτησα από το Αρσάκειο Ψυχικού.

Είμαι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Iqnac Semmelweis της Βουδαπέστης.

Εκπαιδεύτηκα στην Παιδιατρική Κλινική του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ρόδου κι εν συνεχεία στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Παντελεήμων – Νίκαιας». Εκπαιδεύτηκα στο «Ειδικό Γνωστικό Αντικείμενο της Αναπτυξιακής Παιδιατρικής» στην Γ΄ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο «Αττικόν.

Είμαι μέλος του Ελληνικού δικτύου για την ΔΑΦ, μέλος της Ελληνικής εταιρίας μελέτης για την ΔΕΠΥ, μέλος της Ελληνικής εταιρίας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Ιατρικής, υπεύθυνη επιστημονικών σπουδών της Πανελλήνιας Σχολής Συνοδών Παράλληλης Στήριξης και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Από τη 2007 ως τις 14 Μαίου του 2020 ανήκα στο ιατρικό δυναμικό του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ “Π. και Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ”. Από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2019 ήμουν επιστημονικά υπεύθυνη του αναπτυξιακού ιατρείου του τμήματος ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και από το 2012 εκτελούσα και χρέη διευθυντού. Από τον Ιούνιο του 2019 ως τον Μάιο του 2020 αποτελούσα στέλεχος της Β’ Παιδιατρικής κλινικής του ΕΣΥ στο ίδιο νοσοκομείο από όπου και παραιτήθηκα ώστε να ιδιωτεύσω.

Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών.

Βρείτε στοιχεία επικοινωνίας της κας Ελένης Καραντανά εδώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *