ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκθεση φωτογραφίας #My_Piraeus με τη συμμετοχή του ΠΕΚ/ΑμεΑ!

Η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας #My_Piraeus. Η έκθεση αποτελεί μια φωτογραφική περιπλάνηση στην πόλη του Πειραιά, μέσα από το βλέμμα 105 ταλαντούχων φωτογράφων.

 

Οι πολλαπλές φωτογραφικές τους προσεγγίσεις, άλλοτε περιγραφικές, άλλοτε αφηγηματικές, επιχειρούν να ξεδιπλώσουν κάθε πτυχή του Δήμου Πειραιά και να αποκαλύψουν τις όμορφες εικόνες, τα αξιοθέατα, τις στιγμές καθημερινότητας, το μοναδικό χαρακτήρα της πόλης-λιμάνι, την συναρπαστική και πανάρχαιη ιστορία του.

Τα 105 έργα της έκθεσης διακρίθηκαν στον ομώνυμο, ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας που ανακοινώθηκε στα κοινωνικά δίκτυα Instagram & Facebook, την Άνοιξη του 2021 και διοργανώθηκε από την ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus. Στον διαγωνισμό ανταποκρίθηκαν φωτογράφοι της κοινότητας από όλη την Ελλάδα, αποστέλλοντας περισσότερες από 1400 φωτογραφίες.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της γιορτής-θεσμού «Ημέρες Θάλασσας» που πραγματοποιείται για 7η χρονιά στον Δήμο Πειραιά.

Στην έκθεση παρουσιάζονται και πέντε έργα των μελών της Ομάδας Φωτογραφίας του ΠΕΚ/ΑμεΑ:
Κατερίνα Αλωπούδη
Εύη Λιούτα
Μαίρη Παύλου
και δύο φωτογραφίες με την επωνυμία του Φορέα!

Έκθεση Φωτογραφίας #My_Piraeus
Χώρος διεξαγωγής:
Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
Φίλωνος 29, Πειραιάς
Εγκαίνια: 19/9, ώρα 19:00
Ανοιχτά για το κοινό:
17/9/2021 – 26/9/2021
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτ – Σαβ: 10:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00
Κυρ: 10:00 – 13:00
Είσοδος Ελεύθερη
Επιμέλεια: “Greek Instagramers Events”

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *