ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκτεταμένοι βανδαλισμοί στο ΚΔΑΠ παιδιών με αναπηρία της Ηγουμενίτσας

Ομάδα αγνώστων που έδρασε τις νυχτερινές ώρες προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Ηγουμενίτσας καθώς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ).

Τις δύο εκπαιδευτικές μονάδες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του για τους βανδαλισμούς.

«Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλλουν όλους μας και δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητες.

Σε απόγνωση γονείς του ΕΝΕΕΓΥΛ Ρεθύμνου και ερώτηση στη Βουλή για την κατάργηση του τομέα Πληροφορικής

Σε απόγνωση γονείς του ΕΝΕΕΓΥΛ Ρεθύμνου και ερώτηση στη Βουλή για την κατάργηση του τομέα Πληροφορικής

Η ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας…

Καταδίκη βανδαλισμών σχολείου και ΚΔΑΠμεΑ

Με θλίψη διαπιστώνουμε ακόμη μία φορά, την έλλειψη σεβασμού και παιδείας που επιδεικνύουν σταθερά τα τελευταία χρόνια, ορισμένες ομάδες πολιτών βανδαλίζοντας τη δημοτική περιουσία.

Αυτή τη φορά ομάδα ατόμων, κατά τις νυχτερινές ώρες, προξένησε ζημιές σε κτηριακες υποδομές εκπαίδευσης, σπάζοντας με πέτρες τα τζάμια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας και τα όργανα γυμναστικής στο εσωτερικό του Κέντρυ Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «το εργαστήρι».

Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλλουν όλους μας και δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητες.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτές τις πράξεις και για το λόγο αυτό προχωρούμε τις διαδικασίες υποβολής μηνύσεων, ενώ παράλληλα καλούμε όλους τους πολίτες να καταγγέλλουν άμεσα στην Αστυνομία, κάθε προσπάθεια βανδαλισμού.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: epiruspost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *