ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικονικοί Αγώνες Δρόμου και Κολύμβησης από τον Σύλλογο ΑμεΑ ΙΩΝΑΣ!

Ο Ιωνάς Tμήμα Θεραπευτικής Αγωγής και Παραθλητισμού ΑμεΑ (Ο Σύλλογος “Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ ιδρύθηκε το έτος 2007 με σκοπό την αποκατάσταση και βελτίωση της κινητικής κατάστασης Ατόμων με Αναπηρία ΑμεΑ), υπό την Αιγίδα του BeActiveHellas – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του ΟΑΚΑ, και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνει εικονικό αγώνα δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, καθώς επίσης και εικονικό κολυμβητικό αγώνα 1500 μέτρων, για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του παραθλητικού τμήματός μας καθώς και των σκοπών του Σωματείου μας.

 

Ο κάθε αθλητής η αθλούμενος έχει κόστος συμμετοχής 8 € για τον κάθε αγώνα, €13 για 2 αγώνες και €15 για τους 3 αγώνες. Για την συμμετοχή του, κάθε αθλητής μπορεί να παραλάβει ένα αναμνηστικό μετάλλιο ανεξαρτήτως κατάταξης. Τα μετάλλια θα διατεθούν από το γυμναστήριο του Ιωνά στο ΟΑΚΑ, για όσους μένουν εντός Αθηνών.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ…

Οι 200 πρώτες εγγραφές θα μπουν στην κλήρωση για:

– 10 μεταλλιοθήκες εξαιρετικής αισθητικής και πρακτικότητας από την DimElCut

Όλες οι εγγραφές θα μπουν σε κλήρωση για:

– 1 εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και μια λιπομέτρηση, προσφορά του ομίλου Βιοϊατρικής

– 2 άτομα (1 άντρας & 1 γυναίκα) μία ξενάγηση στην στέγη Καλατράβα προσφορά του ΟΑΚΑ

– 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αθλητικό μασάζ προσφορά του Γιώργου Γκούντα

Το μοναδικό που χρειάζεται να κάνετε, είναι να καταγράψετε τον αγώνα που θα κάνετε στις συγκεκριμένες ημερομηνίες του αγώνα, με το smartwatch σας (επιλέγοντας το αντίστοιχο άθλημα στις ρυθμίσεις του ρολογιού)! Στην συνέχεια, ανεβάζετε το GPX αρχείο, στην ειδική πλατφόρμα των Virtual Races (βρείτε αναλυτικές οδηγίες με βιντεο εδώ) και δείτε τα live results, αλλά και την κατάταξη σας, διαγωνιζόμενοι με άτομα από όλο τον κόσμο!

Παρακαλούμε η εγγραφή να γίνεται για κάθε άτομο ξεχωριστά! Εάν γίνουν πολλές εγγραφές σε μία αγορά, τότε μόνο ένα άτομο θα μπορεί να ανεβάσει τους χρόνους του στην Virtual πλατφόρμα αγώνων!

Κάντε την εγγραφή σας εδώ…

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *