ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφυγέ από τη ζωή ο αντιπρόεδρος του Σωματείου «Ιππόκαμπος» Κωνσταντίνος Κουσουτζής

Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν.Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» Κωνσταντίνος Κουσουτζής, έφυγε από τη ζωή. Ο 53χρονος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ ιδιωτικής κλινικής, με βαριά πνευμονία την οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει, με συνέπεια να αφήσει την τελευταία του πνοή. 

 

Βόλος 07/03/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Απώλεια Αντιπροέδρου ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ»

Το Δ.Σ. του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του φίλου και Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Κουσουτζή, καθώς και τα ειλικρινή του συλλυπητήριά στους οικείους του.

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου, διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματίου, ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα κατείχε την θέση του Αντιπροέδρου. Παλαιικότερα διετέλεσε και εκλεγμένο μέλος στο Γενικό Συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α).

Η συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ενεργή στις δράσεις του σωματείου ενώ οι πράξεις και το ενδιαφέρον του ήταν πάντα για το καλό των μελών του. Ο εκλιπών υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας και ανθρωπιάς.

Πάντα πρόσχαρος και κοινωνικός, προσέφερε χωρίς δισταγμό τη βοήθειά του σε οτιδήποτε του ζητούνταν.

Καλό ταξίδι Κώστα……

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Πέτρος Μπέλλος

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κερασία Ζορμπά

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *