ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεάν Βιωματικά Εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς: «Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό»

Ο δεύτερος κύκλος των βιωματικών εργαστηρίων για εκπαιδευτικούς, στο αγαπημένο πρόγραμμα του Ιδρύματος Ωνάση «Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό»,  ξεκινάει! Όταν οι λέξεις γίνονται νότες, η μουσική μπορεί να ανοίξει δρόμους επικοινωνίας και σύνδεσης με παιδιά που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού.

Ένα πρόγραμμα για επαγγελματίες στον χώρο της Ειδικής Αγωγής, που θέλουν να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο η κίνηση και η μουσική μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό όχημα στη δημιουργική ανάπτυξη και στη συμπερίληψη των παιδιών με και χωρίς Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος.

To εργαστήριο πευθύνεται σε: Εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικούς παιδαγωγούς, θεραπευτές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας

Ένας μπαμπάς γράφει γιατί… η Μουσική Αγαπάει τον Αυτισμό!

Ένας μπαμπάς γράφει γιατί… η Μουσική Αγαπάει τον Αυτισμό!

2ος Κύκλος Εργαστηρίων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση: 26 Απριλίου & 3 Μαΐου 2023 | 17:00-19:00 & 19:00-21:00

Στο τέλος των βιωματικών εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς και ένα αντίγραφο με τα τραγούδια και τις μελωδίες από το CD «Ένα παράθυρο μικρό»

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο https://www.onassis.org/el/whats-on/music-loves-autism-hands-on-workshops-2022-2023-for-teachers

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *