ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεάν Λογοθεραπεία και Εργοθεραπεία για πολίτες της Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιών – εφήβων ηλικίας από 2,5 έως 17 ετών αναφορικά με την Επικοινωνία (λόγο, ομιλία, αλληλεπίδραση, συμπεριφορά κ.α.) και το Έργο (δραστηριότητες καθημερινής ζωής, εκπαίδευση, κοινωνική συμμετοχή κ.α.), δημιούργησαν δύο νέες δομές – παροχές που αφορούν την Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική παρέμβαση.

 

Η Υπηρεσία αυτή παρέχεται Δωρεάν και χρήση της μπορούν να κάνουν πολίτες της Νέας Σμύρνης, που υπάγονται στα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια της υπ’ αριθμόν 37/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου «περί ένταξης στις κοινωνικές δομές».

Διαβάστε |Autism Stories | Οι Θεραπείες μέσω της Τέχνης δεν είναι πολυτέλεια… Ελάτε μαζί μας!

Autism Stories | Οι Θεραπείες μέσω της Τέχνης δεν είναι πολυτέλεια… Ελάτε μαζί μας!

Η Λογοθεραπεία και Εργοθεραπεία παρέχεται στην διεύθυνση Ανδριανουπόλεως – 18 – Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη (16:00 – 20:00 ). Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 210 9370282, τις προαναφερόμενες μέρες και ώρες. Email: logoergo@neasmyrni.gr

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε: «η Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική Δωρεάν παρέμβαση έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην κοινότητα και να βοηθήσει γονείς και παιδιά που χρήζουν των υπηρεσιών αυτών, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *