ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Χριστουγεννιάτικη , που θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Δεκεμβρίου, 10.00 – 18.00 στην Πόρτα Ανοιχτή (Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη).

Όπως πάντα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από εορταστικά είδη και λιχουδιές από τα χέρια των παιδιών μας, καθώς και πολλών ειδών λουλούδια, βιβλία, και παιχνίδια. Το πρόγραμμα της Εορταγοράς συμπεριλαμβάνει παραστάσεις και πολλές κοινές καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά!

Ακόμα, η Πόρτα Ανοιχτή παρουσιάζει τον Χριστουγεννιάτικο Κατάλογο 2023, με πολλές επιλογές σε κάρτες και δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Για να ξεφυλλίσετε τον κατάλογο, δείτε εδώ.

Πληροφορίες και παραγγελίες: 210 9650916, 210 9637124 teg@eps-ath.gr

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ/ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

 

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1972 για να προσφέρει μια θέση στον ήλιο στον άνθρωπο με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων υψηλής ποιότητας για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη 240 παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εγκεφαλική παράλυση.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή έχει τιμηθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών για το «πολύπλευρο κοινωνικό και προνοιακό της έργο», καθώς και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας με το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Ευποιίας.

Είναι Οργανωτικό Μέλος για την Ελλάδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης (ICPS) και μέλος του European Association of Service Providers for Persons with Disabilities (EASPD), της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του «Δικτύου».

 

Διεύθυνση: Μ. Γερουλάνου 117, 164 52, Αργυρούπολη

Τηλ.: 210 9622290 / e-mail: opendoor@eps-ath.gr  / www.eps-ath.gr       

   Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *