ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

BOARDING PASS στον Αυτισμό σε 5 αεροδρόμια από το Ίδρυμα Ωνάση (Βίντεο)

Το Ίδρυμα Ωνάση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό, παρουσιάζει το Boarding Pass στον Αυτισμό, μια καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε πέντε αεροδρόμια της χώρας σε συνεργασία με τη Fraport Greece.

Ποια εμπόδια συναντά ένα παιδί με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος στο αεροδρόμιο;

Πώς μπορεί ο καθένας μας ξεχωριστά να διευκολύνει και να βοηθήσει το παιδί αυτό τόσο στην αναμονή όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης; Το Ίδρυμα Ωνάση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό, παρουσιάζει το Boarding Pass στον Αυτισμό, μια καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε πέντε αεροδρόμια της χώρας σε συνεργασία με τη Fraport Greece.

 Autism Stories | Το Ίδρυμα Ωνάση πάντα δίπλα στον Αυτισμό!

Autism Stories | Το Ίδρυμα Ωνάση πάντα δίπλα στον Αυτισμό!

Για να ανοίγουμε τα φτερά μας, μαζί. Ο ταξιδιώτης που θα βρεθεί στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, της Κω, της Ρόδου ή των Χανίων μπορεί εύκολα, με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, να σκανάρει το QR code που θα συναντήσει στις αφίσες ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό και να μεταβεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Εκεί θα βρει πληροφορίες για τον αυτισμό και για τις δυσκολίες που προκαλεί σε ένα παιδί με διαταραχή αυτιστικού φάσματος –ειδικά όταν εκείνο βρίσκεται στον χώρο του αεροδρομίου– αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να διευκολύνει το παιδί αυτό τόσο στην αναμονή όσο και στη διάρκεια της πτήσης.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: https://www.onassis.org/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *