ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Αναπηρία και Κοινωνία: Θεσμοί κοινοτικής ενσωμάτωσης, άρσης των στερεοτύπων και εξωιδρυματικής φροντίδας ανηλίκων και ενηλίκων με αναπηρία»

Τo Δίκτυο Αναδόχων Γονέων και Εθελοντών «Δικαίωμα στην Οικογένεια» και το Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων – «Αρωγοί Ιδρύματος ΄Αγιος Δημήτριος», στο πλαίσιο του έργου «Οργάνωση και Ενίσχυση Δράσεων Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μακεδονίας και Θράκης», με διακριτικό τίτλο «Στηρίζω» του Υπουργείου Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας Θράκης, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ «δια ζώσης» ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2021, στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πλ. Ιπποδρομίου.

 

Τίτλος διημερίδας: «Αναπηρία και Κοινωνία: Θεσμοί κοινοτικής ενσωμάτωσης, άρσης των στερεοτύπων και εξωιδρυματικής φροντίδας ανηλίκων και ενηλίκων με αναπηρία»

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/9/2021 και ώρες 4:00 έως 9:00 μ.μ. και το Σάββατο 25/9/2021 ώρες 9:00 π.μ – 2:00 μ.μ. και θα μεταδίδεται συγχρόνως διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη διά ζώσης εκδήλωση πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική προεγγραφή για την παρακολούθηση μίας ή δύο ημερών στα email των οργανωτών φορέων: foster.parents.network.gr@gmail.com και somateiogoneonad@gmail.com αναφέροντας, όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο και email επικοινωνίας, με την ένδειξη: «Διημερίδα «ΣΤΗΡΙΖΩ» δια ζώσης, 1η ή 2η ημέρα ή 2 ημέρες». Οι ενδιαφερόμενοι με την αίτηση συμμετοχής τους δηλώνουν ότι συναινούν στη μετάδοση της διαδικτυακής ημερίδας και της βιντεοσκόπησης της εκδήλωσης. Οι ενδιαφερόμενοι για την διαδικτυακή συμμετοχή παρακαλούνται να αναφέρουν την ένδειξη: «Διημερίδα «ΣΤΗΡΙΖΩ» μέσω zoom» για να τους σταλεί ο σχετικός σύνδεσμος.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δια ζώσης ημερίδα έχουν όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 ή έχουν νοσήσει σε χρόνο μικρότερο των έξι μηνών και διαθέτουν τα σχετικά πιστοποιητικά.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *