ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1η Γιορτή Χαράς «Μαζί Ενώνουμε τα Κομμάτια» του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πειραιά “Παρέα Χαράς”

Σας προσκαλούμε στην 1η Γιορτή Χαράς «Μαζί Ενώνουμε τα Κομμάτια» του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πειραιά “Παρέα Χαράς” με δράσεις χαράς και ψυχαγωγίας για παιδιά ΑμεΑ, που διοργανώνεται την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, στις 11:00 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Περιστύλιο), σε μία μεγάλη γιορτή ευαισθητοποίησης και στήριξης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τη Διοίκηση του ΣΕΦ, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, υποστηρίζεται από το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» και συμμετέχει η ΕΕΤΑΑ ως φορέας ενημέρωσης για τα δικαιώματα των παιδιών.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στα παιδιά και να τα προτρέψουμε να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους μέσω του παιχνιδιού και ποικίλων δραστηριοτήτων, όπως Θεραπευτική Ιππασία, Κεραμική, Μπότσια, Παρα Tae Kwon Do, Χορός, Πίστα Mini Survivor, Φουσκωτά Παιχνίδια, Ζωγραφική, Χειροτεχνία, Μαγειρική, Μουσικές Καρέκλες, Γυμναστική, Αθλητικές Δραστηριότητες και Animation.

Παράλληλα, θα υπάρχει σταθμός ενημέρωσης σχετικά με το τμήμα Ιατρικής Αναπτυξιολογίας του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά και ενημέρωση με τη συνδρομή της ΕΕΤΑΑ σχετικά με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Εκτός των προαναφερθέντων δράσεων, στην εκδήλωση θα προσφέρεται δωρεάν φαγητό, παγωτό, χυμοί, αναψυκτικά και νερά τόσο στα παιδιά, όσο και στις οικογένειές τους.

Επίσης, η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και θα προσφέρουμε παιχνίδια και άλλα δώρα σε όλα τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση σας τηλεφωνικώς στο 697 2112 946, ή μέσω email στο info@pareaxaras.gr.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *