Γιώργος Μπρεκουλάκης – Ψυχολόγος

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης είναι Ψυχολόγος, Οργανωτικός Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, Κλινικός Επόπτης Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ψυχοθεραπείας και Επόπτης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας. Είναι Διδάσκων και Κλινικός Επόπτης της “Attachment Parenting Hellas” και Διδάσκων του Διεθνούς Οργανισμού “Attachment Parenting International”. Είναι Διδάσκων Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MA Counselling & Psychotherapy» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Ακαδημαϊκών Σπουδών σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο «University of East London».

Είναι Συνιδρυτής και ο Πρόεδρος στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη», αναγνωρισμένο Κοινωφελές Σωματείο από το Πρωτοδικείο Αθηνών που προσφέρει συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες.

Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο ως αδειούχος Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής στους Αμπελόκηπους- Αθήνας προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, ζευγάρια, γονείς, ομάδες και οργανισμούς.

Είναι απόφοιτος βασικών σπουδών Ψυχολογίας και μεταπτυχιακών σπουδών Οργανωτικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Οργανισμό “Attachment Parenting International” στη γονεϊκή φροντίδα συναισθηματικής σύνδεσης (Αttachment Parenting) για την ανάπτυξη ασφαλούς επικοινωνίας των βρεφών, των νηπίων, των παιδιών και των ενηλίκων. Εφαρμόζει Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση (Integrative Counselling & Psychotherapy) με βάση τη Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, την Διαπροσωπική Νευροβιολογία και την Αναπτυξιακή Ψυχανάλυση. Είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία «Λόγω Ψυχής».

Εδώ και δεκαεπτά (17) χρόνια είναι Εκπαιδευτής Υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών) σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπείας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για την επαγγελματική του δραστηριότητα θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.brekoulakis.gr

Επικοινωνία:

Web: www.brekoulakis.gr
Τηλέφωνο: 6983506539
Email: giorgos@brekoulakis.gr
Διεύθυνση Ιδιωτικού Γραφείου: Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 11523