Γιώργος Μπρεκουλάκης – Ψυχολόγος

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης είναι Ψυχολόγος, Οργανωτικός Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, Κλινικός Επόπτης Φοιτητών και Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας. Είναι Διδάσκων της “Attachment Parenting Hellas” και του Διεθνούς Οργανισμού “Attachment Parenting International”. Είναι Διδάσκων Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MA Counselling & Psychotherapy» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο «University of East London».

Είναι Συνιδρυτής και ο Πρόεδρος στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη», αναγνωρισμένο Κοινωφελές Σωματείο από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Έχει εκλεγεί Πρόεδρος για δύο θητείες (2018-2020 & 2022-2024), μέσω Γενικών Συνελεύσεων και Διοικητικών Συμβουλίων του «Ψ- Δικτύου».

Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο ως αδειούχος Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής στους Αμπελόκηπους- Αθήνας προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, ζευγάρια, γονείς, ομάδες και οργανισμούς.

Είναι απόφοιτος βασικών σπουδών Ψυχολογίας και μεταπτυχιακών σπουδών Οργανωτικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Οργανισμό “Attachment Parenting International” στη γονεϊκή φροντίδα συναισθηματικής σύνδεσης (Αttachment Parenting) για την ανάπτυξη ασφαλούς επικοινωνίας των βρεφών, των νηπίων, των παιδιών και των ενηλίκων. Εφαρμόζει Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση (Integrative Counselling & Psychotherapy) με βάση τη Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, την Διαπροσωπική Νευροβιολογία και την Αναπτυξιακή Ψυχανάλυση.

Εδώ και δεκαέξι (16) χρόνια είναι Εκπαιδευτής Υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών, νηπιαγωγών) σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπείας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Επικοινωνία

Web: www.brekoulakis.gr

Τηλέφωνο: 6983506539

Email: giorgos@brekoulakis.gr

Διεύθυνση Ιδιωτικού Γραφείου: Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 11523