Ο NEVRONAS ΠαραμύθιαΖει...

 

O NEVRONAS ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ

 

Ο NEVRONAS ΠαραμύθιαΖει | 2018-2019

 

Η Διασκέδαση - Ψυχαγωγία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Πάνω σε αυτή τη λογική ο nevronas.gr διοργανώνει δράσεις με γνώμονα την Συμπερίληψη. Δηλαδή, την συμμετοχή Ατόμων με Αναπηρία και Ατόμων Τυπικού Πληθυσμού.

Αυτή, είναι και η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου project. Η συμμετοχή, αλληλεπίδραση και διασκέδαση όλων των ανθρώπων ανεξαιρέτως και ειδικά των παιδιών, είναι στόχος και όραμα της ομάδας.

 

 

Στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνουμε, συνεργαζόμαστε με την θεατρική ομάδα "Οι 3 Θεατροφύλακες", παρουσιάζοντας μια σειρά δράσεων για όλη την οικογένεια!


 

  • Διαδραστικές Παιδικές Παραστάσεις

  • Αφηγήσεις Παραμυθιών

  • Θεατρικό Παιχνίδι

  • Θέατρό Σκιών

  • Μουσική  - Τραγούδι  - Χορός

     

Δράσεις με μηνύματα για την φιλία, την οικογένεια, την αποδοχή, την ισότητα, την συγχώρεση, την συνύπαρξη, την οικολογία.


Οι 3 Θεατροφύλακες είναι μία θεατρική ομάδα που συστάθηκε το 2009 και κάνει μεταφερόμενες παραστάσεις για παιδιά. Η ομάδα αποτελείται από ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς, θεατρολόγο, μουσικολόγο και μουσικό, σκηνογράφους, χορογράφο και καραγκιοζοπαίχτη.


Όλες οι δράσεις είναι επιμελημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να πραγματοποιούνται σε όποιον χώρο μπορεί κανείς να φανταστεί (θέατρα, σχολικές αίθουσες, αυλές, πολιτιστικούς χώρους, καφετέριες, πλατείες, παιδότοπους κ.α.) εντός και εκτός Αθηνών.

Ενστερνιζόμαστε τη zero waste φιλοσοφία - δηλαδή οι δράσεις αυτές είναι δομημένες με φιλική διάθεση προς το περιβάλλον - και δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ψυχαγωγηθούν συμμετέχοντας.

Ο "μεταφερόμενος" χαρακτήρας των σκηνικών, επιτρέπει την πλαισίωση οποιασδήποτε εκδήλωσης (σχολική γιορτή, παιδικό πάρτυ κλπ.).


Έχουμε φροντίσει ώστε το κόστος της κάθε δράσης μας να είναι χαμηλό.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6947878439 Γιώτα Ευσταθίου (Υπεύθυνη Ψυχαγωγίας και Διασκέδασης του nevronas.gr) ή στο email: giota.efstathiou@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στον δικό σας χώρο.