Συναυλίες Οικονομικής Ενίσχυσης Πληγέντων

 

Φεστιβάλ ενίσχυσης στους πυροπαθείς

 

31/7  | Φεστιβάλ ενίσχυσης στους πυροπαθείς

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ακόμα μετράμε πληγές, παίρνουμε αυτή τη πρωτοβουλία και σας καλούμε σε μία παράσταση, που στόχο και σκοπό έχει να ενισχύσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις τους συνανθρώπους, φίλους, γνωστούς, συγγενείς που επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες στις γειτονιές μας.

Ο κωμικός Κώστας Μαλιάτσης με δική του πρωτοβουλία, οργάνωσε τη συγκεκριμένη βραδιά. Γνωστά μέλη της stand up κοινότητας αλλά και οι ραπ καλλιτέχνες Iratus και Mc Yinka θα συμμετάσχουν με πολύ χαρά με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πυροπαθείς.

Σας περιμένουμε τη Τρίτη 31 Ιουλίου στο Kremlino του Πειραιά και είμαστε σίγουροι ότι η ανταπόκριση θα είναι πραγματικά τεράστια.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Είσοδος: 5 ευρώ (όλα τα έσοδα από την είσοδο και τα μπαρ θα διατεθούν μέσα από τους ειδικούς λογαριασμούς στην ενίσχυση των πυροπαθών)

Στην είσοδο θα επίσης μπορείτε συνεισφέρετε προαιρετικά επιπλέον της εισόδου.

Συμμετέχουν οι κωμικοί:


Κώστας Μαλιάτσης
Αλέξανδρος Μαλιάτσης
Ηλίας Φουντούλης
Mikeius
Στέλιος Ανατολίτης
Χρύσα Κατσαρίνη

και οι ραπ καλλιτέχνες:
Anser
Iratus
MC Yinka

Warm Up: Kill Emil 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

 

01/8 | Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης Πληγέντων από τις Πυρκαγιές

Συγκλονισμένοι από την πρόσφατη τραγωδία που χτύπησε τους συνανθρώπους μας, έχοντας μαζί μας συλλογικότητες, δομές και δράσεις αλληλεγγύης από ολόκληρη την Αττική, δρούμε και κάνουμε το αυτονόητο: Βοηθάμε όσο και όπως μπορούμε, άμεσα, μέσω της ενασχόλησής μας, μέσω αυτού που ξέρουμε να κάνουμε: Τη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων.

Διοργανώνουμε μία μεγάλη συναυλία, με την αφιλοκερδή συμμετοχή γνωστών μουσικών της ελληνικής hip hop - rock - εναλλακτικής μουσικής σκηνής, καλών φίλων, κάποιοι εκ των οποίων έχουν και οι ίδιοι (ή συγγενικά τους πρόσωπα) πληγεί από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές.

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου, στον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, συγκεντρώνουμε πόρους που θα διατεθούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους πληγέντες (χωρίς τη διαμεσολάβηση κρατικών φορέων και μηχανισμών), διαδικασία της οποίας την διαφάνεια θα πιστοποιήσει νομικός.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μοναδική συγκυρία, για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ:


Nightstalker (Official) 

Ψυχόδραμα 07 

The Last Drive 

Anser 

Panx Romana 

Λόγος Τιμής Λ.Τ 

Fundracar 

Οδυσσέας (Razastarr)

JKone

DJ Wheel MΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: forthevictimsoffire@gmail.com

30/07/2018