Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Μπάσκετ με Αμαξίδιο στην Κομοτηνή

 

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Μπάσκετ με Αμαξίδιο στην Κομοτηνή

 

 

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Μπάσκετ με Αμαξίδιο αναχώρησε για την Κομοτηνή, όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της και θα λάβει μέρος στο «2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο Ο.Σ.Ε.Κ.Α. – ΘΡΑΚΗ 2018».

Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας θα ξεκινήσουν την προετοιμασία που θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Ιουλίου. Το εξιδεικευμένο τεχνικό τιμ της Εθνικής, που αποτελείται από τους Μανώλη Ζαχαράκη, Χαράλαμπο Καραγιαννίδη και Ευδοξία Καρυοφυλλάκη, θα υποβάλει τους αθλητές σε σειρά ασκήσεων και προπονήσεων, για να τους προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για τη συμμετοχή του στο τουρνουά. Μετά τον νέο σχεδιασμό που κάναμε, το νέο τεχνικό τιμ είναι έτοιμο για να αρχίσει δουλειά με τους αθλητές μας.

Εκτός από την Ελλάδα στο "2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο Ο.Σ.Ε.Κ.Α. – Θράκη 2018" θα συμμετάσχουν οι Εθνικές Ομάδας της Βουλγαρίας και της Κύπρου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές, που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής, τους χορηγούς μας και συγκεκριμένα τον ΟΠΑΠ, τη Wheel, και την εταιρία Nanobionic και ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Μιχάλη Ραγκούση και τον σύλλογο Ηρόδικο για τη μεγάλη τους βοήθεια και για την εξαιρετική διοργάνωση, που θα συνδιοργανώσουμε.
 

H αποστολή της Εθνικής:
 

 1. Ιωάννης Χαλδαίος
 2. Αντώνης Γκοτζαράι
 3. Μανώλης Στυλιανακάκης
 4. Παναγιώτης Τσαπανίδης
 5. Γιώργος Μακρής
 6. Παναγιώτης Κότσαρης
 7. Δημήτρης Ντομγκιόνι
 8. Παναγιώτης Φιλίππου
 9. Σταύρος Δίτσης
 10. Γιώργος Αδαμόπουλος
 11. Σπύρος Κεφαλάς
 12. Ατνάν Χαμαντί
 13. Παναγιώτης Κοντογιάννης
 14. Γιώργος Παπαδόπουλος
   

Τεχνικό τιμ:

Μανώλης Ζαχαράκης (προπονητής)
Χαράλαμπος Καραγιαννίδης (γυμναστής)
Ευδοξία Καρυοφυλλάκη (γυμναστής)
Χρήστος Φιλίππου (φροντιστής)

 


Πηγή: https://www.oseka.gr/

 

 

10/07/2018