1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ομάδων Χορού Αναπηρίας και Μη!

 

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων

 

Η Kαλλιτεχνική Oμάδα Δρυάδες εν Πλω διοργανώνει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι στις 18-19-20 Μαΐου!

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, τομή στο χώρο της αναπηρίας, στον οποίο συμμετέχουν 400 άτομα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Τουρισμού, της ΕΣΑμεΑ και του ΕΟΤ, με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, της ΠΕΔ, της ΠΕ Καρδίτσας, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και του Ιδρύματος Ι.Φ. Κωστόπουλου.

Η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων Χορού, μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς πραγματοποίησης, εξελίσσεται με τη συμμετοχή ομάδων από το εξωτερικό και αποκτά διεθνές κύρος. Στο φεστιβάλ – θεσμό του ελληνικού χώρου θα συμμετέχουν φέτος και ομάδες από το εξωτερικό, με τη συμμετοχή φορέων ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού, καθώς και Ομάδων Χορού ΑμεΑ και μεικτών Ομάδων Χορού από τον ελληνικό και διεθνή χώρο. Η εκδήλωση στα πρότυπα των προηγούμενων διοργανώσεων περιλαμβάνει την παρουσίαση χορευτικού έργου από τους συμμετέχοντες, αλλά και επιστημονική ημερίδα και workshops.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

✎ 18 Μαΐου Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου

Έναρξη -Παραστάσεις 5 μμ

✎ 19 Μαΐου Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ)

Παραστάσεις -Τελετή Βράβευσης 5μμ

✎ 20 Μαΐου Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καρδίτσας

Εργαστήρια Θεραπείες μέσω τέχνης -Χορός Αναπηρία 10 πμ

 

Είσοδος ελεύθερη!

 

Πηγή: http://volos.ert.gr/blog/2018/05/07/1o-diethnes-festival-choroy-anapirias

 

14/05/2018