Ο γιος μου έχει αυτισμό... ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

 

ο γιος μου εχει αυτισμο, ε και τι εγινε / painting heart  on the wall

 

O.k. Ο γιος μου έχει αυτισμό... ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

Σήμερα πήγα στο @The Mall Athens Official με τον γιο μου. Είχα να κάνω κάτι δουλειές εκεί. Να πληρώσω το λογαριασμό του τηλεφώνου μου και κάτι άλλα και παράλληλα να τον κάνω την βόλτα του. Με το που φτάσαμε στο Mall, υποσχέθηκα στον μικρό, με το που τελειώσουμε όλες τις δουλειές, να κάνουμε ό,τι θέλει και να φάμε και φαγητό εκεί και ό,τι άλλο θέλει. Ξέσπασε ο μικρός επειδή ήθελε πρώτα να κάνουμε αυτά που θέλει και μετά αυτά που πρέπει. Ξέσπασε δυνατά αλλά τον ηρέμησα.

Αφού τον ηρέμησα, έρχεται ένας "κύριος" και μου λέει: "Θα σας κάνουμε μήνυση, επειδή ο γιος σας ενοχλεί τους υπόλοιπους που ψωνίζουν εδώ". Και όχι μόνον αυτό, φώναξε κι έναν φύλακα. Και ο φύλακας λέει: "Πάλι, ήρθατε εσείς;; Σας, θυμάμαι. Είστε η μητέρα που έχει το παιδί με αυτισμό. Δεν σας είπα ότι το παιδί αυτό πρέπει να είναι κλεισμένο μέσα στο σπίτι και το φέρνετε πάλι εδώ; Τώρα, αν καλέσω την αστυνομία, τι θα κάνετε;"Σε όλα αυτά συμφώνησε και ο λεγόμενος "κύριος".

Τους αγνόησα ,πήρα το παιδί και έφυγα να κάνω αυτό που πρέπει. Πήγα στον Γερμανό και εκεί, ένα παιδί έτρωγε παγωτό. Μου είπε ο γιος μου ότι θέλει και αυτός παγωτό. Του απάντησα ότι θα του πάρω όταν τελειώσουμε. Πήγε ο μικρός και έριξε το παγωτό του άλλου παιδιού και άρχισε να χτυπάει τον εαυτό του. Έδωσα, τα λεφτά στην μητέρα του παιδιού για το παγωτό, ζήτησα συγνώμη και της εξήγησα ότι το παιδί μου έχει αυτισμό. Και τι μου απάντησε;; "Και τον κυκλοφορείς έξω;;; Θέλω τα στοιχεία σου να σου κάνω μήνυση γιατί μπορεί να δημιούργησε ψυχολογικό στο παιδί μου".  Άσε μας κυρά μου... Δεν φτάνει που σου έδωσα τα λεφτά, 1ον: Μπορεί να είχε και το δικό σου παιδί και 2ον: Εσύ έχεις ψυχολογικά που έχεις και παιδιά...Βλακεία μου που σου είπα και για τον γιο μου.

Είναι η τέταρτη φορά που είχα πρόβλημα εκεί, επειδή ο γιος μου ξεσπούσε δυνατά και γελούσε δυνατά... Από τότε που πατήσαμε το πόδι μας εκεί...

Είναι το μοναδικό εμπορικό κέντρο που όχι μόνο οι υπάλληλοι αλλά και οι φύλακες έχουν πρόβλημα, επειδή ένα παιδί γελάει και κλαίει δυνατά. Αλλά και οι άνθρωποι που πάνε εκεί για να  ψωνίσουν. Και μετά μιλάνε και λένε ότι δεν είναι ρατσιστές ο κόσμος.

Κάντε μου μήνυση, φέρτε και όλο το στρατό, φέρτε όποιον θέλετε!!! Εγώ, θα κυκλοφορήσω με τον παιδί μου όπου θέλω. Ούτε θα κλειστώ μέσα, επειδή το θέλετε εσείς. Και έκανα tag την Σελίδα σας εδώ στο facebook, μπας και το διαβάσετε. Γιατί, την επόμενη φορά, δεν θα καθίσω με σταυρωμένα τα χέρια. Θα κάνω ΕΓΩ μήνυση... Γιατί, εσείς είστε αυτοί που έχετε πρόβλημα και ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!

 

Γράφει η Μαρία Ρόζα Φράγκου

 

Ευχαριστούμε την Μαρία Ρόζα Φράγκου για την παραχώρηση του κειμένου που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook

09/08/2017