Αγγελίες

Εθελοντές για ομάδα ράγμπι με αμαξίδιο

ΑΣΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ.jpg

ΖΗΤΑΜΕ εθελοντές για την ομάδα ράγμπι με αμαξίδιο του Α.Σ.Κ.Α. Μαρούσι. Το άθλημα είναι παραολυμπιακό για άτομα με τετραπληγία. Γνώσεις και εμπειρία σε φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, νοσηλευτική κρίνονται σημαντικές αλλά όχι απαραίτητες. Επικοινωνία: 6944561980 Στέλιος Κολομβούνης, Φυσικοθεραπευτής.

Θέση εργοθεραπευτή/τριας

ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων προκειμένου να καλύψει μία θέση εργοθεραπευτή/τριας, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν έως τις 10/10/2017 βιογραφικό σημείωμα και αίτηση, στην Διευθύντρια κα Βασιλική Μάστακα.
Η σύμβαση εργασίας θα είναι πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2651083173(εσωτερ. 1), Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-15:30 Διεύθυνση: Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων

Θέση ψυχολόγου

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) προκηρύσσει μια θέση Ψυχολόγου για την περιοχή της Αθήνας, για πλήρη απασχόληση με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα, Europass cv και συνοδευτική επιστολή στο hr@gcr.gr μέχρι 22/09/2017.

Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια

ιπποθεραπεια εκαλης

Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για κέντρο ιπποθεραπείας στην Εκάλη με δυνατότητα παράλληλης εκπαίδευσης. Αποστολή Βιογραφικών: info@hippotherapy.gr

Θέση Εργοθεραπευτή/τριας

ΚΔΗΦ ΜΕΛΙΣΣΑ.png

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας, προκηρύσσει μία θέση Εργοθεραπευτή/τριας για το ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ», με μερική απασχόληση και σύμβαση ορισμένου χρόνου. Αιτήσεις μέχρι 21/9. Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου 2η παρ.Ελ. Βενιζέλου 5 (πίσω από το ΙΚΑ) 08:30 – 14:30 καθημερινά και στα τηλέφωνα: 26610-24128 κ. Αθηνά Πηλού / 6945-106118 κ. Σπύρος Ζουμπουλίδης.

Ζητείται ψυχολόγος

asteriwn draseis.png

Ζητείται ψυχολόγος για παιδιά και εφήβους στο φάσμα του αυτισμού. Βιογραφικα: linaraki.k@gmail.com

Ειδική Παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη

syllogos frodida.jpg

Ζητειται Ειδική Παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη σε κορίτσι 5 ετών με εγκεφαλική παράλυση για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Ελευσίνας. Διατίθεται αμοιβή. Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι όπως στείλουν βιογραφικό σημείωμα στο info@frodida.gr

Θέσεις εργασίας Λογοθεραπευτή/τριας και Εργοθεραπευτή/τριας

elepap

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ζητά Λογοθεραπευτή/τρια και Εργοθεραπευτή/τρια πλήρους απασχόλησης. Καλεί τους ενδιαφερόμενους/μενες να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι και 19/09/2017.

Πωλείται ΑΜΑΞΙΔΙO

ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο.jpg

ΑΜΑΞΙΔΙO ηλεκτροκίνητο Karma Saber σε άριστη κατάσταση, με ενισχυμένο πλαίσιο και δύο ισχυρά μοτέρ. Περιοχή: Λακωνία. Δωρεάν μεταφορικά για αποστολή οπουδήποτε στην Ελλάδα, τιμή 2.500€. Τηλέφωνο: 6974426497 Email: roula.lavva@gmail.com

Εθελοντές για ηχογράφηση βιβλίων

Διαβάζω για τους άλλους

Η Ομάδα Ηχογραφήσεων του Διαβάζω για τους άλλους Αθήνας αναζητά εθελοντές για τη στελέχωση των ομάδων Διαχείρισης Έργου "ηχογραφώ ένα βιβλίο" και Τεστ Αξιολογήσεων. Οι εθελοντές χρειάζεται να γνωρίζουν καλά την χρήση excel, word και gmail.