ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα nevronas.gr δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ευπαθείς ομάδες, επαγγελματίες υγείας και εκπαίδευσης, εταιρίες με προϊόντα και υπηρεσίες να έχουν την δυνατότητα έκφρασης, συνύπαρξης και συνεργασίας.

Εστιάζουμε σε θέματα που αφορούν στην Υγεία, στην Εκπαίδευση, στον Αθλητισμό, στον Πολιτισμό, στην Ψυχαγωγία. Γιατί αυτά είναι που συνθέτουν τον κορμό της ζωής, όλων των ανθρώπων.

Το site είναι εύχρηστο, συγκεντρωτικό και αποτελεσματικό με σχεδιασμό που κάνει την πλοήγηση εύκολη και γρήγορη. Σε αυτά, σημαντικό ρόλο παίζει η συμμετοχή και η αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ομάδα του nevronas.gr με τα μέλη και τους επισκέπτες.

 

 

header

 Τα δικά μας και τα δικά σας μηνύματα μπορούν να γίνουν η αρχή

             για περισσότερη σκέψη, έκφραση και δράση...

 

 

νευρωνας

   

    Η ομάδα

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ

Νίκος Παγίδας

Σπούδασε στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ), στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας (ΤΕΙΑ) Τμήμα Εργοθεραπείας. Δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας από το 2004, σε κέντρα αποκατάστασης, διημέρευσης, εκπαίδευσης, ειδικών θεραπειών και κατ΄ οίκον συνεδρίες. Έχει εμπειρία στην αξιολόγηση και θεραπεία ατόμων (όλων των ηλικιών) με νοητική υστέρηση, αυτιστική συμπτωματολογία και δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές. Είναι ο εμπνευστής της ιδέας του nevronas.gr, οργανώνει και συντονίζει τις προσπάθειες της ομάδας.

npagidas@nevronas.gr

 

popi

Πόπη Μάλεση

Bachelor οf Arts στην Ψυχολογία. Master οf Arts Ειδικότητα στην Ψυχολογία του Νοητικά Υστερημένου Ατόμου. Keele University-Αγγλία. Μέλος του Συλλόγου Βρετανών Ψυχολόγων-B.P.S. Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους. Πιστοποίηση στην σειρά Επαγγελματικού Προσανατολισμού ¨Πυξίδα¨, της SHL Hellas (νυν Evalion). Πολυετής εμπειρία στην αξιολόγηση και θεραπεία δυσπροσαρμοστικών συμπεριφορών, ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό (όλων των ηλικιών), με χρήση μεθόδων γνωσιακής, συμπεριφορικής προσέγγισης. Υποστηρικτική Συμβουλευτική γονέων, παιδιών με νοητική υστέρηση και αυτιστική συμπτωματολογία. Με τις γνώσεις και την εμπειρία της, καθοδηγεί την ομάδα στα θέματα που αφορούν το περιεχόμενο του site και επιμελείται την αρθρογραφία.

kmalesi@nevronas.gr

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αλέξανδρος Κοκόλης

Σπούδασε Μ.Μ.Ε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στο χώρο του Marketing & Διαφήμισης από το 2004, σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ειδικεύεται στο SEM Marketing και είναι πιστοποιημένος από τη Google για Google AdWords & Google Analytics. Συνιδρυτής της εταιρίας Performance Marketing sem-wizard. Η εξειδίκευση του στο χώρο του Internet Marketing δίνει σιγουριά στους επαγγελματίες και τις εταιρίες, που προβάλλονται στο site.

alexkokolis@gmail.com

 

αρτζυ

 

 

 

 

Αργυρώ Παγίδα

Σπούδασε στο ΤΕΙ Καστοριάς, στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, με ειδίκευση στο διαδικτυακό Μάρκετινγκ και την κατανόηση/προσέγγιση της νέας γενιάς καταναλωτών (Generation Y). Παρακολούθησε σεμινάρια e-marketing και social media management και έχει ασχοληθεί με την προώθηση περιβαλλοντικής εκστρατείας. Eπικοινωνεί την ιδέα και το περιεχόμενο του site. 

apagida@nevronas.gr

 

ΓΙΩΤΑ

Γιώτα Ευσταθίου

Απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Νέο Ελληνικό Θέατρο Γιώργου Αρμένη. Παλαιότερα παρέδιδε θεατρικά μαθήματα στην Ακαδημία πολιτών. Δάνεισε τη φωνή της σε αρκετά παιδικά ηχογραφημένα παραμύθια και έχει δουλέψει σε θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση. Σκηνοθετεί παραστάσεις ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων. Διδάσκει θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά και ενήλικες. Είναι υπεύθυνη για τον τομέα Διασκέδασης – Ψυχαγωγίας, αναδεικνύοντας το πόσο πολύ σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή μας. 

gefstathiou@nevronas.gr

 

 

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

Εμμανουέλα Σκαλίδη

Απόφοιτη της Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιου του Warwick (MA in ELT with a specialism in Testing and Assessment). Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών και μεταφράστρια. Ειδικεύεται στην διδασκαλία και εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Έχει αναλάβει το κομμάτι των μεταφράσεων στην ενότητα Άρθρα.

emmanouelaskalidi@gmail.com

 

 

ΝΙΚΟΣ2

Νίκος Πεχλιβανίδης

Σπούδασε Advertising Design & Marketing, στο Doncaster college of Arts & design, στην Αγγλία. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα. Το 2012, αποφάσισε να συνεχίσει ως freelance Creative/Marketing Director και συνεργάζεται με γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις. Η ποιότητα της δουλειάς του, έχει αναγνωριστεί με βραβεία σε πολλούς διαγωνισμούς. Οι ιδέες του, η φαντασία του και η αισθητική του, βοήθησαν και βοηθούν, στην υλοποίηση και εξέλιξη της πλατφόρμας.

npechli@gmail.com

 

Αντώνης Πολυχρονίου

Αντώνης Πολυχρονίου

Η ικανότητα του να προγραμματίζει, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διαχείρισης του site και τις ανάγκες των επισκεπτών, κάνουν το nevronas.gr να λειτουργεί όπως ακριβώς το έχουμε οραματιστεί.

mythodea@gmail.com

 

 

DEVSHELL

Devshell

Έχει αναλάβει τo web hosting του διαδικτυακού χώρου. Εξειδικεύεται στη φιλοξενία ιστοσελίδων και στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών.

http://www.devshell.com

 

Γαβριήλ Πριγκιπάκης

Είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση του site.

Logistoikos

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών από το 2004. Το γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Πατούσα 3, Εξάρχεια. Εξυπηρετεί επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Έχει αναλάβει την λογιστική υποστήριξη του site και την ενημέρωση των επισκεπτών σε οικονομικά θέματα.

logoikos@otenet.gr